5X LEUKE SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN


Scandinavisch design is helemaal hot en trendy. Wat nou precies zorgt voor die typerende Scandinavische twist blijft een goed bewaard geheim van het Noorden, maar als je het ons vraagt draait het vooral om: strakke designs, grafische printjes en contrast, vaak toegepast op basic items. En wij zijn er gek op! Dit is een trend die wat ons betreft nog lang niet hoeft te verdwijnen, en gelukkig duiken er steeds meer leuke merken op vanuit het hoge noorden! Vandaag hebben we 5 van de leukste Scandinavische kinderkleding merken voor je op een rijtje gezet. Kende jij deze merken al? En heb je nog aanvullingen op dit lijstje? Laat het ons weten!

#1. Bang Bang Copenhagen
Dit super toffe Deense merk draait echt helemaal om de fun! Als het aan Bang Bang Copenhagen ligt is de hele wereld een circus. Ze combineren modern design met lekker veel kinderlijke speelsheid, en het resultaat is top!

bang bang

#2. Mini Rodini
Als vaste Kindermodeblog lezeres wist je vast al dat wij best wel fan zijn van dit toffe Scandinavische merk. Mini Rodini staat altijd garant voor toffe prints, vrolijke kleurtjes en hippe designs. Ieder seizoen is weer een verassing.

mini rodini-003

#3. Soft Gallery
Hou je van mooie, zachte kleuren met hier en daar een opvallend detail? Dan is Soft Gallery het merk voor jou. Mooie basic items in zachte tinten worden afgewisseld met hier en daar een opvallende print. De perfecte Scandinavische mix.

scandinavische kinderkleding

#4. Popupshop
Nog zo’n topper uit het hoge Noorden is Popupshop. Kenmerkend aan dit merk zijn de mooie basic modellen in combinatie met all over prints van dieren of landschappen. Een absolute aanrader..

Schermafbeelding 2015-06-29 om 16.58.15

#5. Little Remix
Last but not least: Little Remix. Misschien iets minder bekend, maar daarom absoluut niet minder leuk! Voor coole, strakke outfits met hier en daar een feestelijk tintje ben je hier aan het juiste adres.. En, je shopt hier ook leuke kleding voor mama… 😉

little remix 2

Welke van deze vijf vind jij het leukst? Er zijn natuurlijk nog vĂ©Ă©l meer leuke Scandinavische merken dan alleen deze vijf.. Weet jij nog te gekke merkjes die hier niet tussen staan maar die wij, en alle andere Kindermodeblog lezeressen echt even moeten checken? Laat het ons weten via Facebook of via een reactie hieronder. Wij zijn benieuwd…

Tags: , ,