3 X GAVE SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN


Wie Kindermodeblog een beetje in de gaten houdt weet dat ik een zwak heb voor Scandinavische kinderkleding merken. Onze Noorderburen weten maar al te goed wat mooi is, want er komen hier zoveel gave kinderkleding merken vandaan! Want, heb je even? Zo zijn er de bekendere kindermode merken als Bang Bang Copenhagen, Mini Rodini, Soft Gallery, Popupshop en ga zo maar even door. Vandaag wil ik graag 3 superleuke en hippe – nog iets minder bekende – Scandinavische kinderkleding merken met je delen! Ken jij deze 3 al? En welke vind jij het leukst?

#1. Loudly – Dit nog nieuwe kindermode merk van Deense komaf ken ik ook nog maar pas. De collectie is over het algemeen iets rustiger, maar zeker niet saai door de toffe prints en mooie stoffen. Dit kindermode merk is een echte toevoeging aan de kledingkast van je zoon en/of dochter. Superleuk is het ook dat dit hippe merk ook in Nederland verkocht wordt bij de spiksplinternieuwe webshop  Lot & Tom! Echt een aanrader!

2120_1188_1

#2. EN*FANT – Ook dit kinderkleding merk komt uit Denemarken en is van origine een kinderschoenen merk. Vorig jaar is hier ook de kinderkleding lijn aan toe gevoegd en ik kan je vertellen deze is te gek! Mooie basic, met altijd een speciaal detail, maar ook fantasierijke printjes maken deze kleding uniek!

1829_EF_Photo_2

#3. MarMar Copenhagen – Dit kindermode merk ik absoluut geen nieuwkomer, maar wordt nog wel eens vergeten. Zonde, want de collectie van dit merk ziet er altijd super uit! Een combinatie van klassiek en stoer, vintage-feel en uber hip dit merk heeft het!

Orry_marmar_Navy_termojakke_01

Kende jij al deze merken al?

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie