RYLEE + CRU BIJ LOU & BLUE


Rylee + Cru. Op Kindermodeblog hebben we al wel eens eerder geschreven over dit waanzinnige kinderkleding merk. En vandaag wil ik je graag de wintercollectie van dit kindermode merk tippen! Want deze ziet er – net zoals de vorige collecties – weer heel goed uit. Rylee + Cru komt all the way from Californië en is sinds een paar seizoenen ook in NL verkrijgbaar. Tijdens de back to school Tour bij Lou & Blue in Alkmaar heb ik al verschillende items door mijn handen laten gaan. Ik kan je zeggen: Ik ben enthousiast!

De collectie bestaat uit veelal zachte en natuurlijk kleurtinten gecombineerd met toffe all over printjes en tekst prints. De kwaliteit is heerlijk zacht en de items zijn stuk voor stuk heerlijk te mix & matchen met klaar, maar ook met andere merken. Pluspunt! Het kindermode merk Rylee + Cru is vooral geïnspireerd door kunst en verbeelding en dat zorgt ervoor dat de collectie uniek en net even anders is! Rokjes, jersey broekjes, T-shirt, sweaters, onesies en jurkjes. Superleuk voor jongens en meisjes.

Genoeg gezegd denk ik zo. Laat je inspireren door de beelden, maar bekijk ook zeker even de gehele collectie in de webshop van Lou & Blue (waar ze naast dit merk nog véél meer gave kinderkleding merken hebben)

Klik hier om de collectie van Rylee + Cru the shoppen bij Lou & Blue

Shop Rylee+Cru hier direct bij Lou&Blue 

Ken jij dit kinderkleding merk al?

Bekijk ook: De stoere outfits van Rein & Maas 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie