RYLEE AND CRU | NIEUWE KINDERMODE


Wauw! We hebben weer een droom van een nieuw merkje om aan je voor te stellen: Rylee and Cru! Dit prachtige merkje uit Californië brengt kunst en verbeelding bij elkaar met als resultaat een prachtige, artistieke collectie voor baby’s en kids tot 3 jaar. Alle items worden met de hand geverfd voor een kleine vintage touch. De stofjes zijn zacht en de ontwerpen comfortabel zodat aankleden voor zowel mama’s als kids lekker makkelijk is.. Na één blik op de collectie waren wij verliefd op dit mooie merkje, en zeg nou zelf, met nieuwe merkjes als Rylee and Cru gaat kindermode toch nooit vervelen? Zucht…. zijn jullie net zo enthousiast als wij? Laat het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Via deze link kun je een kijkje nemen bij Rylee and Cru

16

9

20

11

5

Via deze link kun je een kijkje nemen bij Rylee and Cru

Wat vinden jullie van dit merkje? 

Tags: , , ,