HUXBABY | GAAF KINDERMODE MERK BIJ LOU & BLUE


Ken jij het gave kinderkleding merk Huxbaby al? Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit Australische kindermode merk echt niet alleen voor baby’s. Wij kwamen dit – voor ons nieuwe – kindermode merk op het spoor tijdens een rondje surfen door de waanzinnige webshop van Lou & Blue en tippen je dit merk maar al te graag đŸ™‚

Huxbaby staat voor minimalistische kindermode met een volwassen dosis aan style. Kinderkleding die niet alleen heerlijk zit door het gebruik van fijne zachte – organic – stoffen, maar er ook nog eens geweldig fashionable uitziet. De collectie is op wat jurkjes na, volledig unisex wat het mix & matchen nog leuker maakt.

Het minimalistische kleurgebruik in combinatie met opvallende – grafische – prints maakt de collectie er Ă©Ă©n om heel hebberig van te worden. Van rompers tot sweaters, leggings, T-shirts en shorts, de collectie bevat het allemaal. Ken jij dit kindermode merk al? En wat vind jij van de collectie? Leuk als je het ons hieronder in een reactie of op Facebook laat weten!

Je kunt de collectie van Huxbaby hier shoppen bij Lou & Blue

Klik hier om Huxbaby direct te shoppen bij  Lou & Blue

Wat vind jij van dit Australische kindermode merk?

LEES OOK: Lou & Blue nieuwe kinderkleding webshop!

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie