NOPPIES KINDERKLEDING | DE NIEUWE COLLECTIE BIJ KIXX-ONLINE


Of je nu houdt van stoer, girly of een beetje gek op het gebied van kinderkleding is er heel veel te vinden. Toen ik deze week in de webshop van Kixx Online aan het rondneuzen was viel mijn oog op de nieuwe kinderkleding van Noppies. Ik kan je vertellen dit is zo’n kindermode merk wat in iedere kinderkleding kast past.

De collectie van Noppies bestaat uit fijne items voor baby’s en kinderen en is een echte aanrader voor iedereen die van hip én comfortabel houdt. Noppies neemt ons dit seizoen mee naar het strand en de warme temperaturen. We zien items met tropische prints als palmbomen, golven en visjes: lekker zomers dus! De kleding heeft lichte en frisse kleuren die perfect zijn voor het aankomende seizoen en heerlijk fris ogen.

De babylijn van Noppies is gemaakt van de meest zachte stoffen waardoor het super fijn zit bij je kleintje. Stoere items voor je baby boy en schattige kleertjes voor je kleine meisje. De comfortabele fit zorgt voor het makkelijk aan- en uitkleden van je baby. Een ruime keuze aan musthaves voor de allerkleinsten, zodat jouw little one er ook fashionable bij ligt!

Maar voor de jongens en meiden is er ook een heleboel leuks te vinden! En ook hier geldt dat de materialen heerlijk zacht zijn en je kids er dus fijn in kunnen bewegen, spelen, rennen en springen 😉 Voor de jongens zien we dit seizoen net als bij de meiden veel frisse kleur, stoere -tekst- prints en comfortable jersey stoffen. Mix & match er lekker op los en maak een een kleurrijk seizoen van!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Noppies? En welke items mogen er zo bij jouw zoon of dochter in de kast belanden?

Je kunt de nieuwe collectie van Noppies hier shoppen bij Kixx Online

noppies sweater

noppies meisjes

noppies-jongens

Noppies-kinderkleding-

noppies kinderkleding

Je kunt de nieuwe collectie van Noppies hier shoppen bij Kixx Online

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie