NIEUWE PRE-SUMMER COLLECTIES BIJ KIXX-ONLINE


Ja hoor, het is zover! Waar we deze week nog volop in voorbereiding zijn op de feestdagen – wat trekken we aan?! – worden ook de eerste spring/summer collecties van 2018 uitgeleverd. Dit zijn altijd van die fijne momentjes in het jaar waar ik heel erg naar uit kijk. Ik word er zo vrolijk van wanneer nieuwe kinderkleding collecties worden uitgeleverd. Want hoewel het Sale shoppen ook nog een hele fijne bezigheid is in deze periode, kan ik het niet laten om me te verlekkeren op al het nieuws! Frisse kleuren, verrassende printjes, nieuwe trends en mooie stoffen. Kijk jij hier ook zo naar uit?

Bij Kixx Online druppelen de eerste leveringen van de nieuwe kinderkleding collecties ook weer binnen en ik kan je vertellen dat ik al heel veel leuks heb gespot. Kinderkleding merken als Molo, Name it, Looxs, Tommy Hilfiger en Scotch R’belle kunnen zo je virtuele winkelmandje in. We zien veel pastel tinten afgewisseld met primaire kleuren als rood en groen. Prints zijn en blijven hotter dan hot en komend zomerseizoen niet weg te denken. En dan heb ik het vooral over de dieren en insecten prints. En strepen. Yes, de all time favorite streep zien we in vele varianten.

Het leuke aan al deze pre-summer collecties is dat ze ons wel dat frisse en vooral ”nieuwe” gevoel geven waar we met z’n allen stiekem zo naar verlangen. Maar wel al goed gedragen kunnen worden. Goed te combineren dus met al die andere leuke (sale) items die je in de kast van je zoon of dochter hebt hangen. Wij krijgen al helemaal zin in de zomer, wat jij?

Op welke nieuwe kinderkleding collectie kan jij niet wachten? En wat is jouw eerste indruk van de collecties?

Je shopt de nieuwe collecties hier bij Kixx Online

Klik hier om de nieuwe collecties direct te shoppen bij Kixx Online

Welke pre-summer 2018 springt er voor jou het meest tussenuit? Leuk als je het ons laat weten!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie