NIEUWE COLLECTIE ZOMERJASSEN BIJ KIXX-ONLINE


De lente is begonnen en hoewel het weer hier en daar not wat onstuimig is, lijkt erop dat het nu toch eindelijk lekker weer gaat worden. Tijd om te beginnen met de grote lenteschoonmaak én dus ook met het opruimen van de kinderkledingkast. Ja, je moet er toch echt aan geloven. Misschien heb je er een hekel aan, maar een opgeruimde kast kan een heerlijk gevoel geven. De wintergarderobe mag plaats maken voor nieuwe kinderkleding items met vrolijke printjes en kleurtjes. Van een donkere naar een fleurige kast: daar worden we allemaal vrolijk van toch?

De nieuwe kinderkleding collecties zijn de afgelopen weken achter elkaar uitgeleverd en laten ons  kindermode hart sneller kloppen. Een overload aan hippe, zomerse kinderkleding is aan onze neus voorbij gekomen. Bij het zien van alle nieuwe collecties, kleuren, stoffen en prints krijgen wij meteen zin in de lente. De kinderen kunnen weer lekker buiten spelen en voor jezelf is het natuurlijk ook heerlijk: lekker in het zonnetje in de tuin met de voetjes omhoog. Laat die zachte temperaturen maar komen!

Bij dit lekkere weer kan een mooie zomerjas voor je zoon of dochter natuurlijk niet ontbreken. Die dikke winterjas wordt straks toch echt wat te warm, dus hoog tijd om een nieuwe jas te scoren. Er is één kleur die we dit seizoen heel veel terug zien komen, moeders met dochters opgelet, want roze wordt dé kleur deze lente. Een perfecte kleur voor meisjes. Hier maak je je dochter vast blij mee. En ook voor boys zijn er een hele hoop gave jongens zomerjassen te vinden, denk aan stoere spijkerjasjes of bikerjacks. Tussen alle zomerjassen is er toch wel één item dat er echt tussenuit springt, en dat is – je raadt het misschien al – het bomberjack. Deze jassen zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren en prints. De keuze is eindeloos. Bomberjacks met tropische prints zijn in ieder geval niet te missen. Kortom, tijd om lekker rond te neuzen en jouw favorieten voor je zoon of dochter te scoren. Dus kom maar op met dat mooie weer, wij zijn er klaar voor!

Heb jij al een nieuwe zomerjas geshopt voor je zoon of dochter? Wij delen graag wat inspiratie met je! Welke jas is jouw favoriet?

Deze zomerjassen kun je via deze link shoppen bij Kixx-Online

Tags: , , , ,

Plaats een reactie