DE FAVORIETE ROK VAN JULIE


Door Renske:

Zo’n 2 jaar geleden kocht ik voor Julie een tule rokje, een roze met een klein glitterbandje aan de bovenkant. Leuk voor af en toe dacht ik toen. Julie dacht daar anders over, niks af en toe, ELKE dag wilde ze die rok aan! Ik heb er destijds al eens een blogje over geschreven, over DE rok. Om wat variatie in de rokken te brengen kocht ik zo nu en dan andere rokjes, ook tule exemplaren. Die vond ze leuk en droeg ze ook graag, maar niets kon tippen aan die ene rok. Hij begon over haar knieën en eindigde ver erboven. Op een gegeven moment kwamen en scheuren in het tule en was de rok zo kort dat we er afscheid van moesten nemen. We hebben ‘m nog net niet begraven maar het scheelde niet veel. Erna droeg ze ook graag rokjes maar er werd niet meer zo hard gejuichd bij het klaarleggen ervan als ervoor.

Totdat we begin van dit herfstseizoen samen in de stad een nieuw rokje gingen uitzoeken. We liepen er tegenaan en voor Julie was het wederom liefde op het eerste gezicht. Ze paste ‘m aan en wilde ‘m eigenlijk niet meer uitdoen. De ultieme vervanger van het oude tule rokje was gevonden! Dit donkerblauwe model van Scotch Rbelle heeft 2 laagjes; een tule / voile (zoals ze dat blijkbaar noemen) buitenkant en een zachte binnenkant met kanten afwerking aan de onderkant. Aan de bovenkant zit een brede elastische band met een tekst in glitters. En ze is slim want op dit moment komt ie weer tot ruim over knieën maar over 2 jaar valt ie er boven en ik weet zeker dat ze ‘m dan nog steeds draagt. Als ik haar zelf elke dag haar kleren zou laten kiezen zou deze rok elke dag aan gaan. Dus vandaar dat ik nog steeds braaf 2 setjes klaar leg elke dag, zodat we varieren in jeans /leggings/jurkjes en rokjes en de rok ook af en toe in de was kan.

Bij deze rok mag van haar ook niks erboven wat er overheen valt, nee het moet erin want anders zie je de band niet! Dus ze draagt ‘m hier met een van haar lievelings longsleeves (want zit glitter in) van Zara, een maillootje van Zeeman en laarsjes van Clic. Zijn jullie meisjes ook zo fan van tule rokjes waar je zo lekker in kan draaien?

Je kunt het rokje hier shoppen

img_3413 img_3402 img_3388 img_3387 img_3370 img_3378

Klik hier om de rok direct te shoppen

Is deze rok ook iets voor jouw dochter?

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Maaike Van Brienen
    Posted 20 juni 2020 11:34 0Likes

    Van welke collectie is dit rokje? Ben op zoek maar kan hem nergens vinden.

Plaats een reactie