BELLEROSE | DE NIEUWE JURK VAN JULIE ÉN MAMA


Door Renske:

Soms spot je ergens een kledingstuk waar je eigenlijk meteen van ondersteboven bent. Zo’n item waarbij voor je gevoel alles klopt en je het eigenlijk meteen wilt hebben. Ik had dat bij dit jurkje voor Julie maar……..ik heb het toen niet gekocht. Ik zag ‘m hier op Kindermodeblog voorbij komen toen de collecties van afgelopen winter uitkwamen, was meteen in love maar ik vond ‘m eigenlijk te duur voor zomaar een jurkje. Daarbij had ik toen ook al andere items geshopt / op het oog en we moeten nu eenmaal keuzes maken. En voor de prijs van deze kon ik zo 2 of meer andere items kopen en dat heb ik toen gedaan.

Maar het jurkje bleef in m’n achterhoofd zitten en toen de sale begon ben ik ‘m in de gaten gaan houden. En naarmate de sale vorderde en ik de korting hoog genoeg vond heb ik m’n slag geslagen! En hier is ie dan! De leopard sweat dress van Bellerose! Een hele fijne grijze oversized sweater met pantermouwen waar aan de voorkant onder de hals in spiegelbeeld het woord LOVE is geschreven, need I say more?

Behalve dan dat de stof ook echt mooi is is en je het er ook wel van afziet dat het van goede kwaliteit is. En het werd nog leuker, bij het bestellen zag ik namelijk dit jurkje ook in de grote meisjesmaten verkrijgbaar is en zo voelde ik me ineens weer een meisje en bestelde ‘m ook voor mezelf. Ik bedoel, twinning blijft winning toch? Julie vindt het fantastisch dat we nu hetzelfde jurkje hebben en ik MOEST ook met haar op de foto. Ze attendeerde me er op dat ik dan ook wel m’n handen in m’n zij moest doen…… Zie hier het resultaat! Nog meer moeders die van twinnen houden?

Je kunt het jurkje hier shoppen in de SALE

IMG_5330 IMG_5324 IMG_5323 IMG_5325 IMG_5332 IMG_5321

Klik hier om het jurkje te shoppen in de SALE

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Julie en mama Renske? En houd jij ook van twinning?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie