7 DAYS / 7 WAYS MET JANA


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Melina 7 hippe outfits van haar dochtertje Jana. Hun kledingstijl kunnen we het beste beschrijven als stoer, comfy en girly. Wat Melina het leukste vindt aan kindermode? ”Eigenlijk alles haha! Printjes, kleurtjes, de stoffen, de pasvorm en het ontdekken van nieuwe shops.”

Het antwoord op de vraag wat het favoriete item is uit de kledingkast van Jana is lastiger te beantwoorden. ”Ik heb eigenlijk niet een favoriet item, maar ik vind veel kledingstukken mooi. Ik kan verliefd worden op de print, maar ook op de meer basic items van een super mooie zachte stof bijvoorbeeld. ” Op instagram volg je Melina op @jana.says.hi waar ze dagelijks mooie plaatjes deelt.

Maandag

Jana is een echte drukte maker en zit geen moment stil. Daarom vindt ik kleding die lekker zit erg belangrijk. Deze legging van Sproet en Sprout is lekker zacht en van een heerlijke stretch stof gemaakt. En deze sweater van Carlijnq is ook nog eens lekker warm. Zo komen we die koude winter wel door.

Dinsdag

Ik denk dat velen wel een Zara item in de kast hebben hangen. Ik was gelijk verliefd op de kleur van deze trui. De legging van Mingo is ook favoriet. Lekker makkelijk te combineren en een heerlijke stof! Een fijne outfit om in te spelen.

Woensdag

Pas geleden won ik een giveaway bij @littlejetnl. Daar koos ik deze leuke lama trui uit. Ik combineer hem op een spijkerbroekje van Tumble ‘N Dry. Ik hou zelf wel van die frisse, vrolijke kleurtjes!

Donderdag

Toen ik deze trui van de H&M zag kreeg ik hartjes in mijn ogen. Onder de trui draagt Jana een spijkerblouse van de Zara en ook het broekje komt van de Zara. De beanie is van Aai Aai, een stoer merk met te gekke beanies, sjaals en kleding. Gelukkig was die nog niet nodig vandaag, want zelfs het zonnetje kwam weer even door.

Vrijdag

‘Deugniet’

Deze sweater van Ebzo is voor haar (en vele andere kindjes) gemaakt. Jana kan namelijk ontzettend ondeugend zijn.

Ik combineer het met een streepjes legging van beebielove en haar wit met roze adidas sneackers. Vandaag schijnt het zonnetje en het is warm genoeg om zonder jas naar buiten te gaan. We gaan een stukje wandelen en Jana neemt dan natuurlijk haar kinderwagen mee.

Zaterdag

Het was liefde op het eerste gezicht. Dit blousje van Sproet en Sprout zag ik en moest ik hebben. Gelukkig hebben wij hier een hele leuke kinderkleding winkel Goodmorningsunshine waar ze onder andere dit leuke merk hebben. Ook de legging is van Sproet en Sprout en ik combineer ze met haar zwarte puma’s.

Zondag

Brrr het wordt steeds frisser en ik heb zelfs al een keer de verwarming aangezet. Dit jurkje is perfect voor de wat koudere dagen. Het jurkje is van Aai Aai, het heeft een ruw afgesneden afwerking en een comfy/baggy fitting. Een stoer merk zoals je kunt zien. Van Pauline is ook z’on stoer merk. Daar is deze gave pink Leopard legging van. Ze draagt haar zwarte puma’s eronder, een sjaal van Mingo en haar jas hangt ook al klaar. Een roze bontjasje van de Zara. Ik vind haar dan ook een echte diva in deze kleren.

Thanks Melina, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Rocki 

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie