7 DAYS / 7 WAYS MET ROCKI


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Sophie 7 hele hippe outfits van haar dochtertje Rocki. Hun kledingstijl kunnen we het beste omschrijven als een mix van stoer, comfortabel en girly. ”Wij gek op printjes, vooral de luipaardprintjes! ” Sophie’s passie voor kindermode is zo groot dat ze recent een eigen kidslabel is gestart gericht op meiden, girlgang. ‘‘Sinds ik moeder ben geworden, doe ik niets liever dan de leukste items scoren voor mijn twee meiden.”

Het favoriete item in de kledingkast? ”Dat is lastig… maar haar gympiece van Popupshop is er absoluut één van. Daarnaast zijn wij ook gek op haar Dr. Martens, velvet rokje, leopard legging van Mini Rodini en ooo my… Haar nieuwe winterjas van Mead for mini, we love it! ” Op instagram volg je Sophie op @soofistic waar ze fijne inspiratie delen!

Maandag

Mondays, the only day you can wear the same exact outfit as yesterdag without anyone knowing. Absoluut waar. Maandag, nieuwe week en dus weer tijd voor 7 verschillende outfits. Oh wat houden wij er van.

Gympiece/top van Popupshop
Riem van Hema
Jeans van Zara
Schoenen van Dr. Martens

Dinsdag

Rocki heeft vandaag echt geen zin in een foto 😉 Ze was eigenlijk druk met puzzelen. Ook heel belangrijk! Deze maillot hebben wij pas een paar weken, uit de nieuwe collectie van Mead for mini. Wauw, hij is zo lekker dik. Dit wordt vast een favoriet deze winter.

Sneakers van Vans oldskool
Tuniek van Girlgang
Maillot van Mead for mini

Woensdag

Heerlijk vandaag hoeven wij helemaal niets. Lekker in huis rommelen, boodschappen doen en vooral lekker spelen. Rocki plakt nog wat muurstickers op.

Jurk van tothemoonandbackkids
Schoenen van Dr. Martens

Donderdag

Zo schattig, net voordat ik deze foto maakte zei ze: Mama, kijk! Ze wilde laten zijn dat ze haar beentjes over elkaar kon doen. Zo cute! Wij zijn gek op printjes, dit broekje met luipaardprint is dan ook favoriet.

Sneakers van Vans oldskool,
Legging van Mini Rodini
Sweater van Girlgang

Vandaag gaat Rocki naar het kinderdagverblijf. Soms hoor ik ouders wel eens dat hun kinderen dan andere kleding aan krijgen dan op andere dagen. Zelf maak ik hier geen onderscheid in. Kinderkleding moet naar mijn idee altijd comfortabel zitten. En rennen en klimmen doet ze hier thuis ook. Maar tot nu toe gaat het altijd goed. Op wat lichamelijke schrammen na dan…

Schoenen van Timberlands
Jurk van H&M
Top van Zara
Zitzak konijn van Cinnie XXL

Zaterdag

Wij kunnen nog geen afscheid nemen van de zomer. Hoge sokken zijn ideaal met dit wisselvallige weer en zijn áltijd leuk. Rocki draagt hier twee van onze favoriete items, haar velvet rokje en haar Dr. Martens.

Schoenen zijn van Dr. Martens
Velvet rokje en leopard top zijn van Girlgang

Zondag

Sunday funday! Als wij niet weg hoeven, loopt Rocki het liefste de hele dag in haar ondergoed met haar groene Bergstein laarsjes. Er is natuurlijk ook niets leuker dan schoenen die je helemaal zelf aan en uit kunt trekken.

Laarsjes zijn van Bergstein
Teddy coat is van Mead for mini

Thanks Sophie, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Zoë

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

A.s zaterdag 16 september is Kindermodeblog on tour bij Lou & Blue in Alkmaar!! Personal styling, shoppen en fotoshoot. Ben jij erbij? Boek je ticket hier!

Plaats een reactie