FREDERIEKE EN OLIVER STREETSTYLE

Oliver was tot kort geleden vrij gemakkelijk met aankleden. Hij vond echt alles best. Hooguit een lichte voorkeur voor sweatpants. Liever geen jeans. Als je je daar als volwassen persoon in verplaatst, in het comfort van een joggingbroekje of dat gevoel van een spijkerbroek – voel je ‘m ? – dan kan ik hem geen ongelijk geven. Zelf ben ik ook de moeilijkste niet met aankleden. Ik zie in (bijna) elke combi wel iets leuks! Ik word gewoon blij van kleren. Ik word blij van de stoffen, de kleuren, het nieuwe. En met nieuwe bedoel ik dus de nieuwe combinaties. Daarom blijf ik mijn werk en Kindermodeblog ook na 7 jaar nog steeds zo leuk vinden en heb ik elke dag weer zin om nieuwe inspiratie te delen, met jou!

Mijn kinderen dus. Die worden heel vrij opgevoed als het om kinderkleding gaat. Zij mogen van mij alles aan waarin ze zich lekker voelen. En dus dragen ze soms niet de perfect gestylde combi, maar juist wel vaak een unieke outfit, omdat ze dan weer iets grappigs bij elkaar bedenken. Ik kan daar heel erg van genieten!

Sinds kort is Oliver wat minder ‘makkelijk’ als ik hem ‘s ochtends wil aankleden. Hij heeft tegenwoordig een hele duidelijke mening als het om zijn outfit gaat. Maar dan ook echt he?! Tot aan stampvoetends aan toe. Zie je het voor je? Want er is tegenwoordig één ding dat Oliver heeeeeel belangrijk vindt. Maar echt! Zijn kleertjes mogen absoluut niet saai zijn!! Ik ga soms stuk als ik hem daarover hoor piepen… 😉 Mij hoor je dus absoluut niet klagen dat hij de makkelijkste niet meer is… 🙂

Oliver draagt vandaag een shirtje van Bang Bang Copenhagen, broekje van Mad About Mini (heel tof kindermodemerk uit Australië) spijkerjasje van Vingino en Timberland schoenen van Nelson. Een echte mix & match outfit waar ik heel erg blij van word! En hij dus ook 😉 Wat vind jij van onze outfits?

Misschien tot morgen bij onze PopupShop Party?

Liefs Free


Free: Jasje en trui Zara, Jeans Pull & Bear, Schoenen Zara
Oliver: shirtje van Bang Bang Copenhagen, broekje van Mad About Mini  spijkerjasje van Vingino en Timberland schoenen van Nelson.

 

Ben jij er deze week bij, bij het feestje van Kindermodeblog in Utrecht?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie