NIEUWE JURK VAN BANG BANG COPENHAGEN

Door Rosan:

Ondanks die paar mooie dagen was ik mentaal al helemaal in herfst-modus.

Het viel me pas op toen ik de laatste foto’s op mijn instagram feed bekeek en ineens allemaal rood en bordeaux tinten terug zag in de kleding van de meiden.
Maar dat was een toevallige streak vermoed ik, want ik vind heel veel verschillende stijlen leuk en mijn meiden kunnen ook heel veel verschillende stijlen en kleuren hebben gelukkig. Ik ben echt dol op die mooie zachte herfstkleuren, maar het werd toch wel weer tijd voor een beetje afwisseling. En als je iets wil hebben wat lekker in het oog springt… dan moet je wel iets van Bang Bang CPH in de kast hangen.Dit merk staat echt voor unieke designs en kleuren combi’s die je niet snel ergens anders terug zal zien.
Mckenzie was helemaal blij met haar nieuwe jurkje en wilde ‘m ook direct aan trekken. Het is eigenlijk een heel klassiek model met rechte lijnen en een turtleneck. Maar door de kleuren en de leuke biesjes aan de voorkant is dit een echte eye-catcher!
Je kunt het jurkje shoppen bij Bang Bang Copenhagen
Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Mckenzie?
Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie