GESPOT! MAD ABOUT MINI


Tijdens het surfen stuitte ik op de superleuke nieuwe kinderkleding ‘Mad about Mini’. Hoewel de collectie er super zomers uitziet, wilde ik dit nieuwe kinderkleding merk toch even met je delen. Want het ziet er zo leuk uit en de website is zo lekker fris! De collectie is klein maar fijn, met mooie hand geïllustreerde prints. Alles unisex, van organisch katoen. Klein minpuntje, Mad About Mini zit he-le-maal in Australië. Maar wie weet kunnen we dit binnenkort ergens in een Nederlandse webshop bestellen? 😉 Ik vind die haarbanden ook té cute. Wat is jullie eerste indruk van dit merk?

Klik hier om naar Mad About Mini te gaan

mad about mini kidswear / kinderkleding

mad about mini kidswear / kinderkleding

mad about mini kidswear / kinderkleding

mad about mini kidswear / kinderkleding

Klik hier en ga naar Mad about Mini

Wat is jullie eerste indruk van dit merk?

Tags: , , ,