MIJS IN STOERE FASHION OUTFIT VAN VINGINO


Wat een heerlijk na-zomer weekend hebben we achter de rug! Hebben jullie ook zo genoten? Zo fijn dat moeder natuur ons nog een paar laatste zonnige dagen gunt voordat de herfst straks echt door gaat breken. Want dat is een ding wat zeker is 😉

Dit weekend konden we er met z’n allen dus heerlijk op uit en zelfs de rokjes mochten nog een keer met blote benen gedragen worden. Ook Mijs heeft haar stoere rokje uit de kast getrokken en die is helemaal volgens de laatste fashion trends. Power to the flower! Het toffe borduursel op het rokje uit de nieuwe wintercollectie van Vingino, maakt van het spijkerrokje een echte eye-catcher. Vandaag dus nog lekker met blote – én gebruinde – benen, maar straks natuurlijk met een maillot of legging. Gecombineerd met een fris wit T-shirt van Cost:Bart én de waanzinnige teddy bomberjack, wederom uit de toffe nieuwe collectie van Vingino, een stoere fashionable outfit. En teddy materialen zien we dit najaar volop terug. Super aaibaar, warm, comfortabel en toch ook heel stoer. Een echte musthave die eigenlijk niet in de kast van je zoon/dochter én die van jezelf mag ontbreken.

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Mijs? Is deze stijl ook iets voor jouw dochter? Leuk als je het ons laat weten, we zijn benieuwd!

Je kunt het rokje en de jas via deze link shoppen bij Vingino

Klik hier om direct naar de webshop van Vingino te gaan

Wat vind jij van deze combi? Ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie