FÉ IN GAVE OUTFIT VINGINO


Inmiddels is de zomervakantie écht voorbij en zijn we met z’n allen weer back to reality 😉 De kids gaan weer naar school en het dagelijkse leven is weer begonnen. Merken jullie ook al dat het ‘s avond al weer eerder donker begint te worden? Jup, het najaar komt eraan en eigenlijk vind ik dit ook helemaal niet erg. De nieuwe outfits kunnen uit de kast en nog extra aangevuld worden met nieuwe items.

Vandaag deel ik graag de (tiener) outfit van Fé met jullie. Want wanneer je kind(eren) wat ouder worden ontwikkelen ze ook een echte stijl en smaak. Hoe gaat dit bij jullie thuis? Laat jij je dochter hier vrij in? Of proberen jullie samen tot een compromis te komen? Wat het ook is, de nieuwe kinder- en tienerkleding collectie van Vingino moet je eigenlijk even bekijken. Stoer, fashionable en een juiste combi van basics en eye-catchers. Fé draagt vandaag een gaaf sweatjack met sterren op de arm. Een jasje wat je heerlijk overal overheen kunt gooien en ook in het najaar heerlijk warm is. Fé draagt ‘m hier op een rood streep T-shirt. Nu zijn streepjes altijd goed, maar het rode kleurtje geeft de outfit net even dat beetje extra. Gecombineerd met de sterren jeans van Scotch R’belle en een paar lekkere sneakers is Fé klaar voor het najaar.

Fé over haar outfit: 

Mode trends daar doe ik niet echt aan, ik vind dat je gewoon jezelf moet zijn en aan doen wat je zelf leuk vind. Ik vind het leuk als ik een strakke broek aan heb en gewoon een simpele trui die lekker zit en dan doe ik er simpele gympies onder aan. Ik draag graag spijkerbroeken omdat ik ze fijn vind zitten, deze met sterren vind ik heel gaaf. De jas vind ik ook super leuk, de stof is superzacht.

Klik hier om de jas en het T-shirt bij Vingino te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van Vingino te gaan

Is deze stijl ook iets voor jouw (tiener) dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie