KIRA IN STOERE MEIDEN OUTFIT


Dat een meisjes outfit echt niet altijd lief en schattig hoeft te zijn bewijst deze stoere look van Kira vandaag wel! Soms is het juiste een heerlijke afwisseling naast de – zeker ook zo leuke – girly kinderkleding die er voor je meisje te vinden is.

Kira draagt vandaag een zwart/witte outfit. De verschillende printjes zorgen ervoor dat het geheel toch speels en vrolijk is en zeker niet saai. Kira draagt haar top, van het Nederlandse kinderkleding merk CarlijnQ op een toffe gestreepte legging van Lucky nr.7. Beide items zijn unisex en dus ook perfect voor jongens. Super handig dus 🙂 De sneakers van Mini Rodini x Adidas, met de cactus details maken de outfit helemaal af en moeten ook zeker even genoemd worden, want zijn ze niet gaaf?

Een heerlijk comfortabele outfit waarin Kira kan rennen, dansen, springen en spelen! Wat vind jij ervan? Leuk als je het ons laat weten!


Je shopt het T-shirt hier &  de legging hier

Je shopt het T-shirt hier &  de legging hier

Wat vind jij van deze combi?

Ben jij er volgende week bij tijdens de Kindermodeblog Pop-up Shop Party op 11, 12 en 13 oktober?

Klik hier voor meer info! Bestel GRATIS je ticket en maak kans op 1 van de 5 GOLDEN NELSON TICKETS

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie