BEAU IN STOERE OUTFIT VINGINO


BEAU IN STOERE OUTFIT VINGINO

Door Renske:

Ook voor Beau heb ik meerdere partylooks verzameld. Hij heeft nog niet echt heel veel eisen qua kleding behalve dat ik wel echt merk dat het lekker moet zitten. Omdat Beau 3 neefjes heeft draagt hij ook geregeld kleding die wij door krijgen van mijn zus en ik vond dus dat ik voor deze feestdagen naast de budgetcombi’s ook wel eens wat meer mocht uitpakken voor hem.

Zijn andere partyoutfit is wat netter dus ben ik op zoek gegaan naar een wat kwalitatief hoogwaardige stoerdere look die wel partyproof is maar daarna ook gewoon nog aan kan. En via via kwam ik terecht bij Vingino, een kinderkleding merk waarvan ik dacht dat het niet helemaal bij Beau paste, maar waar ik tegen de outfit aan liep die ik zocht. Allereerst deze zwarte jeans met versleten wassing, witte verfspatten en elastische verstelbare tailleband. Zwart doet het altijd goed in de winter en ook bij een feestoutfit. De jeans zit hem als gegoten en is niet te stug.

Erop draagt hij dit geblokte houthakkersoverhemd, in de kleuren van de feestdagen dus holidayproof. Het is van binnen gevoerd met teddystof dus heerlijk warm tijdens de koude dagen maar straks in de lente doe je de knopen open en draag je m zo als vest / jas. Weer eens wat anders dan de overhemdjes met strik, maar zeker partywaardig!

Je shopt de jeans hier & de blouse hier bij Vingino

Je shopt de jeans hier & de blouse hier bij Vingino

Wat vind jij van Beau zijn stoere outfit?

 

Tags: ,

Plaats een reactie