7 DAYS / 7 WAYS MET ISABEL

Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Diana 7 hele hippe outfits van haar dochtertje Isabel. Hun kledingstijl kunnen we het beste beschrijven als classy, speels en stoer. Wat Diana het leukste vindt aan kindermode? ” De grote hoeveelheid aan variaties die je kunt maken met velen mooie merken, kleuren, stofjes en stijlen.” Diana vindt het dan ook heerlijk om verschillende stijlen met elkaar te combineren tot een unieke look.

Het antwoord op de vraag wat het favoriete item is uit de kledingkast van Isabel is lastiger te beantwoorden. ”Uhhh… heb je even? Isabel heeft zoveel moois in haar kast. Van het groene luipaard print jurkje van Maed for mini tot de panter print legging van Mini Rodini” en eigenlijk nog veel meer. En van Diana mogen een aantal goede accessoires niet ontbreken. ”Een paar mooie mutsjes, haarbandjes, haarstrikjes en kniekousjes. Ik ga HELEMAAL los.” Op instagram volg je Diana en Isabel op @isabel_and_mom waar ze dagelijks mooie plaatjes delen.

Maandag 

Op maandag heeft mama nog ouderschapsverlof en genieten we extra van deze dag samen. Nadat we grote broers Luca en Xavi naar school hebben gebracht gaan we heerlijk badderen en daarna lekker warm aankleden, want ohhh… het lijkt wel herfst! Deze outfit zit heel comfortabel en is ook nog eens stylish verantwoord.

Jurkje Mini Rodini
Legging Mini Rodini
Mutsje Mini Rodini
Dinsdag
Isabel heeft er vandaag weer zin in en poseert bijna als een echt modelletje. Deze zelf ontworpen longsleeve is dan ook zeer toepasselijk! ”Call my agent” Grote zus Amber is een tijdje fashion model geweest, dus wie weet!
Shirtje By Jenaisa
Okergele rokje Icecream Bandits
Sokjes Maed for Mini
Mutsje Kids We Love
Woensdag

Vandaag waait het erg hard en is het ook nog eens donker in en om het huis. Was het maar weer (echt) zomer! Aan de andere kant: nu kunnen we wel alvast onze mooie, nieuwe collectie aan en dat is ook heel fijn! Want zeg nu zelf: deze kleuren vrolijken toch alles op?!

Sweater Bobo Choses
Legging Mini Rodini
Sokjes Mini Rodini
Mutsje Mini Rodini
Donderdag

Vandaag passen opa en oma op en daar geniet Isabel zó van! Maar andersom natuurlijk ook. Oma vindt deze kleur groen erg mooi staan bij Isabel en opa’s mama heette Vos van achternaam, dus hun dag kan vandaag vast niet meer stuk…

Shirtje Mini Rodini
 Vestje Mingo
 Legging Tiny Cottons
Sokjes Mini Rodini
Schoentjes Dr. Martens
Mutsje Mini Rodini
Vrijdag
Gisteren bracht de postbode weer een pakketje voor ons. We zullen de beste man binnenkort eens een kopje koffie aanbieden want hij komt hier, nu alle nieuwe collecties lanceren, bijna dagelijks. Deze keer bracht de postbode een heerlijke sweatdress inclusief toffe haarband van het nieuwe merk Girlgang. Het is zo lekker zacht waardoor het heerlijk comfortabel zit. De mooie kniekousjes maken het helemaal af. “Zo kan ons stoere zusje wel mee naar onze voetbaltraining!”, zeggen broers Luca en Xavi, so let’s go!
Haarband Girlbang
Jurk Girlbang
Zaterdag
Deze dag bestaat bij ons uit voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Zal Isabel later ook gaan voetballen? Op dit moment krijgt ze er nog weinig van mee, maar haar grote broers en zus genieten met volle teugen wanneer Isabel naar hen komt kijken. Omdat het buiten steeds kouder wordt, draagt Isabel vandaag lekkere warme kleding die ook nog eens heel comfortabel zit. Staat deze kleur groen haar niet fantastisch? Zo meteen nog haar heerlijke teddy jas van Maed for Mini er over heen en ons kleine meisje zal het zeker niet koud krijgen.
Na voetbal kleden we ons nog een keertje om want dan hebben we een fotoshoot met alle vier de kinderen. Alle kids zijn deze middag gekleed in dé kleur van dit najaar, namelijk okergeel. Zó mooi!
Longsleeve Mingo
Legging Mini Rodini
Mutsje  Mini Rodini
Schoentjes Dr. Martens
Zondag

Op zondag vinden we het heerlijk om gezamenlijk te relaxen. Door de week is het immers al druk genoeg en wat is er nu mooier dan de week af te sluiten met elkaar. Niets! Op deze mooie zondag voelt Isabel zich in ieder geval helemaal relaxed!

Longsleeve Maed for Mini
Broekje Maed for Mini
Maillootje Maed for Mini
Mutsje Maed for Mini
Schoentjes  Donsje Amsterdam

Thanks Diana, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Rocki

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow

A.s zaterdag 23 september is Kindermodeblog on tour bij Stoerkids in Hilversum!! Personal styling, shoppen en fotoshoot. Ben jij erbij? 

Tags: , ,

Plaats een reactie