7 DAYS / 7 WAYS


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! 
In deze rubriek deelt een Kindermodeblog lezeres een ‘dagboek-week van outfits’ van haar zoon of dochter! Kijk je lekker mee?

” Every day is a fashion show and the world is the runway ” – Coco Chanel

 

Naam: Cindy Teunissen
Zoon: Rayan
1. Maandag Skatebaan moves maken staat op de planning! Blauwe jeans, stoer Scotch & Soda vestje (nog steeds een frisse wind) en kei gave pet….klaar om stoer te zijn vandaag!! Goooo!IMG_0590 (1)
2. Dinsdag Nog steeds wat frisser in de ochtenden daarom vandaag een longsleeve, gecombineerd met een grijze jeans.IMG_0567 (1)
3. Woensdag Rayan en zijn step💙 Vandaag gewoon een jeans en T-shirt mét wilde dierenkoppen. Jas in de ochtend erover.IMG_0588 (1)
4. Donderdag Een nieuwe bloementrui, Hip! Mama’s keuze, maar Rayan vindt ‘m ook mooi. Ideaal in de lente!

image (15)
5. Vrijdag Vandaag gaan we voor knap (staat hem zo mooi die kleur),  jeans en een v-hals Vingino shirt! Zijn Pirates & Ponies T-Rex ketting en Rayan zijn onafscheidelijk voortaan. Hadden jullie al vast gezien;)IMG_0628 (1)
6. Zaterdag Rayan draagt een donkergrijze joggingbroek met zijn  ‘rebel trui’ en een t-shirt voor eronder! Een makkelijke outfit! Heerlijk, een zaterdag in de chill modes😉 Niks moet vandaag.IMG_0597 (1)
7. Zondag Vandaag op bezoek bij zijn grote neef, alweer 16 jaar! Bloemen chino van Zara met een t-shirt en af en toe zijn vest erover omdat de wind koud blijft aanvoelen.IMG_0607 (1)

 

 

Wil jij ook een keer deelnemen aan deze rubriek en een week van outfits met ons delen? Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nl o.v.v ‘7days / 7 ways’

Tags: