FOTO REPORT BACK TO SCHOOL TOUR GROOTS&KLEINTJE

Wat hebben we een superleuke en gezellige dag gehad afgelopen zaterdag! Dit keer gingen we met onze Kindermodeblog Back to School Tour langs bij de nieuwe kinderkleding winkel Groots&kleintje in Hendrik Ido Ambacht. Oke, helemaal nieuw is de winkel niet. Maar vanaf begin augustus is Aletta de nieuwe eigenaresse van deze ruime shop en zij heeft de winkel natuurlijk een lekkere make-over gegeven. En dat is goed gelukt!

De winkel is qua inrichting natuurlijk aangepast, maar ook is er een frisse wind gegaan door het merkenpakket!  De all time favourite collectie van Mingo, de vrolijke kleuren en printjes uit de kinderkleding collectie van Le Big, de gave collectie van Vingino ( by Danie), Sproet & Spout, Little Indians noem het maar op. En zoals de naam van de winkel al doet vermoeden shop je hier de leukste kinderkleding voor zowel de allerkleinsten als voor de grotere kids. Ik ben iig lekker los gegaan met het creëren van nieuwe outfits! Wij kunnen niet wachten om de eerste foto’s van afgelopen zaterdag met jullie te delen. Het album met alle outfit foto’s komt ook snel online op Facebook, dus blijf Kindermodeblog zeker in de gaten houden.

Kon jij er afgelopen zaterdag nou iet bij zijn? Of was Groots&kleintje voor jullie iets te ver uit de richting? Niet getreurd! Aankomende zaterdag 16 september is Kindermodeblog on Tour bij Lou & Blue in Alkmaar en we sluiten de tour 23 september af bij Stoerkids in Hilversum. Klik hier voor alle info. Superleuk als je erbij kunt zijn!

Groots&kleintje heeft (nog) geen webshop, maar heb je wat leuks gezien? Neem dan gerust contact op met de winkel. Ze helpen je graag! 

Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free

Groots&kleintje heeft (nog) geen webshop, maar heb je wat leuks gezien? Neem dan gerust contact op met de winkel. Ze helpen je graag! 

Foto’s door Maru Alvarez

Aanstaande zaterdag komt Kindermodeblog on Tour naar Alkmaar bij de kinderwinkel Lou & Blue en we sluiten de Tour 23 september af bij Stoerkids in Hilversum! Ben jij er ook bij?

Tags: , ,

2 Reacties

 • door Sandra van Vliet
  Posted 14 september 2017 11:43 0Likes

  Hi! waar is het leuke gele vestje van?

  • door Aletta Hekman
   Posted 15 september 2017 21:56 0Likes

   Hi Sandra! Het vestje is van 3Pommes, een mooi Frans merk!

Plaats een reactie