FOTO REPORT BACK TO SCHOOL TOUR LOU & BLUE

Oh wat was het afgelopen zaterdag 16 september een te gekke dag! Kindermodeblog was met de Back to School Tour in Alkmaar bij de waanzinnige kinderwinkel Lou & Blue. Alweer de 3e en één na laatste styling dag van deze tour. Time flies when your having fun! 😉 Als je deze kinderwinkel nog niet kent, mag deze linea recta op je favorieten lijstje belanden. Want wat een prachtige winkel, vol mooie baby- en kinderkleding merken en lieve meiden die voor je klaar staan om je te helpen.

Bij aankomst stond de tafel – waar de papa’s lekker aan kunnen zitten wanneer jij rustig rond kijkt – al vol lekkers! Vrolijke cupcakes en heerlijk versierde donuts die door Kristien ( hoe bedoel je talent!) waren gemaakt. En natuurlijk zag de winkel er tip top uit, je snapt dat we niet konden wachten om aan de slag te gaan. Nieuwe collecties van Tinycottons, Little Man Happy (tip), Maed for mini, Repose ams, Levi’s, iglo+indi en méér lagen op ons te wachten om gemixt & matcht te worden. Leuk om te vertellen is dat Lou & Blue vanaf dit seizoen ook grotere maten verkoopt, dus ook wanneer je al wat oudere kids hebt een aanrader.

Wij kunnen niet wachten om de eerste foto’s van afgelopen zaterdag met jullie te delen. Krijg jij ook al zin om te gaan shoppen? Het album met alle outfit foto’s komt ook snel online op Facebook, dus blijf Kindermodeblog zeker in de gaten houden.

Kon jij er afgelopen zaterdag nou niet bij zijn? Of lag Alkmaar net even niet op de route? Niet getreurd! Morgen, zaterdag 23 september is Kindermodeblog on Tour bij Stoerkids in Hilversum. Klik hier voor alle info. Superleuk als je erbij kunt zijn!

Klik hier om naar de webshop van Lou & Blue te gaan

 

Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free

Klik hier om direct naar de webshop van Lou & Blue te gaan

Foto’s door Elisa Smook

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie