FOTO REPORT BACK TO SCHOOL TOUR STOERKIDS

Wat zijn de weken voorbij gevlogen! En wat hebben we weer veel kinderen in een nieuwe outfit mogen stylen en op de foto mogen zetten. Vorige week¬†zaterdag, 23 september was het alweer tijd voor de laatste Back to School Tour van dit seizoen. Stoerkids in Hilversum stond op het programma ik kan je vertellen, het is zeker geen straf om de Tour dit seizoen bij deze baby- en kinderkleding winkel te eindigen. Want wat een hoop mooie kinderkleding merken worden hier verkocht, setjes maken voor de kids was dan ook weer een feestje zoals je begrijpt ūüėČ

Het was een prachtige dag. De zon scheen, de petit fours stonden klaar en de ballonnen hingen feestelijk voor de winkel, dus we waren er helemaal klaar voor. De hele dag door hebben we jongens en meisjes van jong tot oud aan mogen kleden √©n natuurlijk mooi op de plaat¬†gezet! Nieuwe setjes maken met kinderkleding merken als Bellerose, Molo, Little Man Happy, Tumble ‘N Dry, Le Big, Kidz Art en m√©√©r. Je snapt dat we niet kunnen wachten om je alvast een kleine sneak peek te geven van vorige week¬†zaterdag! Hier word je toch vrolijk van?

Benieuwd naar alle outfits? Houd Kindermodeblog dan goed in de gaten, want het album met alle outfit foto’s komt ook heel snel online op Facebook. En ben je in de buurt van Hilversum, ga dan ook zeker even langs bij Stoerkids om te shoppen. De altijd vrolijke en gezellige Chantal en Ilja helpen je graag!

Klik hier om naar de webshop van Stoerkids te gaan

Klik hier om direct naar de webshop van Stoerkids te gaan

Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid! Het was weer een zeer geslaagde Back to School tour!

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie