DE STOERE & GIRLY OUTFIT VAN FOS

Groeien die van jou ook als kool? #check
Koop jij het liefst een maatje groter? #check

Dan is deze fashiontrend misschien echt iets voor jouĀ šŸ™‚Ā Lees en kijk je gezellig mee?

The bigger the better. We zagen deze fashiontrend het afgelopen seizoen al volop in de volwassen mode. Maar ook in de kindermode heeft de oversized trendĀ zijn intrede gedaan. Yes!!! Want ik ben dol op dat oversized stijltje. Van oversized jurken, jassen, denims en uiteraard, sweaters! En deze sweater van Fos wil ik graag met je delen vandaag! Vind jij ‘m ook zo leuk?

Ik vind ‘m echt te gek! En heus nietĀ alleen omdat ieĀ aan de ”oversized” trend voldoet šŸ˜‰ De trui gaf me een beetje hetzelfde gevoel als een trui die ik zelf ook heb ( zie foto hier)
De lichtblauwe kleur en de strikjes maken deze – op het oog misschien wat stoere sweater- Ā toch helemaal girly. En zeg eensĀ eerlijk, wat is er nou fijner en comfortabeler dan zo’n lekkere grote zachte sweater? Je kruipt er zelf toch ook het liefst in weg?Ā Leuk is het wel om de – in dit geval – oversized sweater te combineren met een smal aansluitend broekje om het contrast een beetje op te zoeken. Fos draagt een leuk jeansje (check ook zeker even de details) maar je kunt deze trui ook superleuk op een gave print legging combineren. Probeer hierbij zeker in een felle kleur te denken, of in een opvallende print.Ā Zie jij het al helemaal voor je?

Fos kan in deze outfit gezelligĀ op pad om de wijde wereld te verkennen! Leuk als je in een reactie op Facebook laat weten wat jij van deze trui en outfit vindt. Fijne avond!!

Je kunt de sweater hier shoppenĀ 

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Is deze outfit ook iets voor jouw meisje?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie