KINDERMODE TREND | OUTFIT LORELL


Wat een heerlijke en hippe outfit draagt Lorell vandaag! Helemaal volgens de laatste kindermode trends en stoer en girly tegelijkertijd! Leuk om juist die twee contrasten met elkaar te combineren tot één outfit. Perfect om lekker in te spelen en rennen. De army kleur bomber van de Zara kan zowel als jas of vest gedragen worden en is dus multi functioneel. Eerder deze week hebben we jullie al getipt over de patch trend die helemaal hot is op het moment en deze zien we ook terug in de outfit van Lorell. Naast de cartoon patches die hier op het bomber jasje zitten, zie je ook steeds meer denim patches op jeans! Erg cool als je het ons vraagt! Het geeft een levendige look aan een item! Om de outfit toch nog een girly twist te geven hebben we gekozen voor een super zacht poeder wit T-shirt  van Billieblush. Het T-shirt heeft een mooie en gedetailleerde halslijn in pastel tinten. Een mooie tegenhanger die zorgt voor een speelse twist! Coole bomber erop en Lorell is klaar voor een gezellige dag! Happy weekend!

Je kunt de bomber shoppen via deze link

_MG_0509-68

_MG_0448-5

_MG_0469-28

_MG_0488-47-54

_MG_0470-29

_MG_0500-59

_MG_0485-44

Klik hier om Zara te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Lorell?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie