PERSOONLIJKE BLOG: WAT VIND IK VAN DEALINES?

Focus! Mijn grootste uitdaging van 2017. Ik vind zoveel leuk om te doen!  Deze keer niet in de breedste zin van het woord. Maar heel veel dingen die op de één of andere manier met mijn werk te maken hebben of met mijn bedrijf. Mijn werkzaamheden en alles wat ik doe voor Kindermodeblog gaat zoveel verder dan alleen het shoppen van kleertjes, het aankleden van kinderen en het schrijven van blogs.

Kleine greep uit mijn dagelijkse bezigheden: Ik werk strategieën uit om de online zichtbaarheid van merken en webshops te vergroten, ik stuur een redactie team aan, ik geef consultancy aan kindermode professionals, om over de logistiek en deadlines die achter de schermen van Kindermodeblog schuilgaan maar te zwijgen. De deadlines * de dodelijke deadlines * zijn absoluut niet mijn favoriete onderdeel. Deadlines zijn goed dat ze er zijn – een stok achter de deur – maar het geeft ook meer stress. Want iets MOET af. En dat legt iets meer druk op ‘t proces. En dat voelt dan anders. Minder als ‘vanzelf’. Maar je leert ermee omgaan. En deadlines afstrepen geeft ook een lekker en voldaan gevoel. Ieder nadeel heb z’n voordeel zou Cruyff gezegd hebben.

De deadline van Sparkle26.com is er ook zo eentje. Eentje die best wel wat stress geeft. Eentje die ik notabene zelf bedacht heb. What was I thinking? Elke 26e van de maand een nieuwe editorial online, een website die omgegooid moet worden. De 26e is een essentieel onderdeel van dit vernieuwende slow content concept, maar de weken verstrijken als water uit de kraan, dus lopen we hier weer te hollen en zweten om alles op tijd af te krijgen. En perfectionistisch als we zijn: een beetje goed is vaak niet goed genoeg.

Het is dubbel. Ik run mijn bedrijf nu 6 jaar en je maakt een grote ontwikkeling door als mens en ondernemer en je zelfvertrouwen groeit (héél fijn!) Maar ook de lat gaat steeds een stukje hoger, de verwachtingen zijn geen kattepis en dat is niet altijd even makkelijk. Je hoort het. Ook ik struggle met struggles. Het ondernemerschap is vooral keihard werken en heel veel leren. Maar ik blijf erbij. Je moet dingen doen die je leuk vindt! Je eigen pad bewandelen en je dromen achterna gaan! Dan komt het altijd goed 🙂

Over deadlines gesproken… Het is vandaag de 26e dus Sparkle26.com Issue2 is LIVE gegaan !! Kom je even kijken? En laat je me even weten wat je ervan vindt? Heb jij in je werk ook te maken met deadlines? En hoe ga jij hier mee om?

-X- Free

Klik hier om naar Sparkle26.com te gaan

_63A3058 _63A2893 _63A3055 _63A3064
Oliver: Trui Iglo & Indi, jeans en hoedje Zara, Schoenen Munich
Frederieke: Trui Pull & Bear, Jeans H&M, schoenen Zara

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie