GIRLY EN STOERE NANNA

Zoals je gisteren misschien al spotte op onze Instagram of Facebookpagina ging ik gister de straat op om Nanna te fotograferen in haar girly, maar ook stoere outfit. Ze draagt hier een leuk panter rokje van name it met bijpassend panter sjaaltje. Tsja, ik denk dat de liefde voor panter nooit over gaat 😉 Deze girly outfit wordt in één klap lekker stoer door er spierwitte sneakers onder te dragen. Witte sneakers zijn helemaal trendy! Maar hippe kids dragen daar natuurlijk wél een knal gekleurd vetertje in. Vetertip: Mr. Lacy’s

Deze rok ligt nu in de winkel dus check hier even een winkel met name it items bij jou in de buurt!

name it rokje

name it rokje

name it rokje

name it rokje

name it rokje

Online shoppen bij name it doe je hier!

 

 

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Hester van der Jagt
    Posted 5 juli 2013 09:16 0Likes

    Wat een super leuke outfit !!

Plaats een reactie