DE STOERE & GIRLY OUTFIT VAN JADE

Hoe stoer, maar toch ook heel girly is deze look van Jade? Stoer door de donkere en neutrale kleurtonen en toch girly door het rokje. Jade draagt een rokje van Molo, simpel qua model en de ”kleur” zwart, maar toch even speciaal door de fringes die op de voorkant van het rokje zitten. Dit geeft het rokje een eigenwijze en speelse look! Jade draagt haar rokje met een lichtblauwe trui met zwarte stippen die net een beetje vervaagd zijn. Heel gaaf! En dan niet te vergeten haar bomberjas! Deze mag eigenlijk niet ontbreken dit én komend seizoen! Helemaal on trend, gemakkelijk te combineren en zowel als vest of jas te dragen!  Simpele zwarte gympen eronder en je hebt een vrolijke, en stoere outfit. Jade kan lekker gaan rondrennen en spelen! Have a lovely day!

Je kunt het rokje en de sweater van Molo shoppen via deze link

_63A6605

_63A6573

_63A6695

_63A6611

_63A6665

_63A6587

_63A6674

Klik hier om Molo direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Jade? Laat het ons weten in een reactie onder deze post op Facebook!

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie