NEWS | PUMA X TINYCOTTONS CAPSULE COLLECTION


”It’s a match made in the playground” Gister maakte PUMA en Tinycottons bekend de handen ineen geslagen te hebben voor komend Spring/Summer seizoen. Oh Boy! Dit wil je niet missen! In de speciale capsule collectie – die vanaf februari 2017 in geselecteerde winkels ligt – zien we het beste van beide werelden. De klassieke PUMA silhouetten en modellen gecombineerd met  de grafische prints en fun factor die we van Tinycottons gewend zijn. Clean, modern en een touch of street!

De PUMA X Tinycottons capsule collectie bestaat uit 3 paar ”basket leather” schoenen in frisse lente kleuren als, Illusion Blue, Peach Nougat and Pink Dogwood en wordt aangevuld met het all-over print canvas model. De collectie zal daarnaast ook klassiekers als het PUMA logo T-shirt en Hoody bevatten. Wij kunnen niet wachten op deze te gekke en unieke kinderkleding en -schoenen collectie. Be inspired!

Ben jij net als ons ook zo enthousiast? Leuk als het ons laat weten in een comment hieronder of op Facebook!

Zin gekregen om te shoppen? Bekijk hier de leukste kindermode shops!

puma-x-tiny tinycottons-x-puma puma-x-tinycottons-kinderschoenen puma-tinycottons

Zin gekregen om te shoppen? Bekijk hier de leukste kindermode shops!

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie