MADELIEF IN EYE-CATCHER TRUI FINGER IN THE NOSE

Wanneer we aan wintercollecties denken, denken we automatisch vaak aan donkere kleurtonen. En dat is zeker niet gek, want over het algemeen zien we in de winter ook veel donkere kleuren terug in de kindermode. Maar ook in de winter en het najaar mag een touch of color niet in de kinderkleding kast van je zoon of dochter ontbreken. En deze gave GELE eye-catcher trui van Madelief is daar een perfect voorbeeld van! 🙂

Nu hoor ik je denken, is zo’n trui niet veel te warm voor deze tijd van het jaar? Mwah dat valt dus wel mee. Het is maar nét hoe je hem draagt. Door ‘m net als Madelief lekker te mix & matchen met bijvoorbeeld een rokje geef je er toch weer een luchtige draai aan. Op dit moment een perfecte outfit voor de Nederlandse zomer dus. De trui is van het Franse kindermode merk Finger in the Nose en daar wil ik het graag nog even met je over hebben. Dit kindermode merk is stoer, strak en tijdloos met een vleugje ‘Rock ’n Roll’ en dat is ieder seizoen weer terug te zien in de collectie. Helemaal volgens de laatste trends, maar tegelijkertijd super draagbaar. Zowel voor jongens en meiden heb ik alweer een aantal gave items gespot, waaronder dus deze gele trui van Madelief. De kleding is van goede kwaliteit en blijft ook na veelvuldig wassen mooi, altijd fijn! Wanneer je opzoek bent naar items met een stoere twist ben je bij dit kinderkleding merk dus aan het juiste adres! Madelief draagt ‘m hier op een groen metallic rokje van Vingino. Wat vind je ervan? Zelf vind ik deze kleuren combinatie echt helemaal te gek! 🙂

Klik hier om het rokje te shoppen & hier voor de trui

Klik hier om het rokje te shoppen & hier voor de trui

Wat vind jij van deze combi?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie