FINGER IN THE NOSE


Na het zien van de geweldige collectiebeelden van dit Franse merk, wisten wij weer meteen waarom we zulke fans zijn. Want ook dit seizoen ziet de collectie van Finger in the Nose er weer helemaal top uit. Lekker veel kleurtjes, maar voor diegene die dit seizoen voor minder kleurrijk gaan -wat trouwens best lastig is- óók voor jullie is er genoeg keuze in deze collectie!

Finger in the Nose mag dan wel lekker brutaal zijn, je kunt het zo gek en brutaal maken als je zelf wilt. Zo maken zij zelf de combinaties lekker rock & roll, maar wel in fijne stofjes zodat de kleding lekker zit. Kids kunnen lekker hun gang gaan in Finger in the Nose. In de nieuwe collectie vind je veel items met uitgewerkte prints, maar ook komen patroontjes als streepjes en polkadots terug. Als jij meer van de ruige kinderkleding houdt, ga dan voor uitgesproken tops met neon auto’s of skateboards. Houd je het liever wat rustiger? Check dan de schattige maar tegelijkertijd stoere jurkjes met polkadots.

De looks worden afgemaakt met nonchalante schoentjes: zo zien we Vans vaak terugkomen in hun lookbooks, maar ook espadrilles. Wij zullen het jullie allemaal laten zien zodat je helemaal op de hoogte bent van de laatste looks van Finger in the Nose. Kijk je mee? 🙂

fingerinthenose

fingerinthenoseT-shirtjes voor stoere boys in verschillende kleurtjes met printjes! Bekijk ze hier

fingerinthenose1: Stoer Phoenix shirtje
2: all time classics Vans

fingerinthenoseStoere meiden look, shop de items hier

fingerinthenoseStreepjes & polkadots! Lekker draagbare items die je op veel verschillende manieren kunt combineren 🙂 En wat dacht je van de gave jumpsuit? We like!

fingerinthenose1: Ice cream shirtje
2. Luipaarden print Vans
3: Rib shortje in het roze

Wat vinden jullie van Finger in the Nose?

Tags: , ,