FÉ IN METALLIC ROK FINGER IN THE NOSE

Waar we in eerste instantie geneigd zijn om glitters en shiny materialen te bewaren voor de feestdagen of speciale gelegenheden, mogen we deze sinds afgelopen seizoen juist volop uit de kast trekken. De metallic trend is én blijft hot en ook dit najaar veel te zien in verschillende kinderkleding collecties. Van gave bikerjacks tot jurkjes, rokjes en schoenen. Deze trend is girly en stoer tegelijkertijd en kan dus ook gewoon in ”het dagelijkse” leven gedragen worden.

Neem nou deze nieuwe en gave gouden metallic rok van Fé, uit de wintercollectie van het Franse kinderkleding merk Finger in the nose. Opvallend, stoer en toch ook echt meisje meisje door de plooien. Leuk aan de metallic trend is dat je de items goed kunt mix & matchen. Heb je een feestje of kan het jou niet gek genoeg? Dan kun je de rok helemaal ”updressen” door ‘m te combineren met een print item of opvallend kleurtje. Of draag het rokje net als Fé met een wat meer uni kleurig item en laat de rok de eye-catcher van de outfit zijn. Fé draagt haar nieuwe rok en longsleeve franje top nu nog lekker met blote benen. Wanneer het later deze week frisser wordt draag je de rok natuurlijk met een toffe maillot of legging.

De panter instappers van Mango en de stoere sailor cap maken de outfit helemaal af! Fé is klaar voor een nieuwe week vol nieuwe avonturen en gezelligheid. Is deze look ook iets voor jouw meisje? En wat vind jij van de metallic trend?


Je kunt de rok hier shoppen & de top met franjes hier


Je kunt de rok hier shoppen & de top met franjes hier

Wat vind jij van deze combi?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie