DOUTZEN IN FINGER IN THE NOSE

We starten de week met Finger in the Nose! Een geweldig Frans merk wat geheid vraagtekens bij je oproept als je hier voor de eerste keer van hoort. Ik ben inmiddels een paar jaar bekend met dit merk en ben een echte fan! Ieder zomer seizoen komt Finger in the Nose met leuke shirt jurkjes en die van Doutzen heb je misschien al gespot. Ze heeft deze zelf uitgekozen bij LittleSahou.nl¬†en mama stond volledig achter haar keuze ūüėČ Het witte koord brengt taille en model in het shirt, waardoor het als hip jurkje door het leven gaat. Ik zie mijn meisje er al mee op het strand huppelen, maar vooralsnog draagt ze dit gewoon op een legging met een vestje erover.¬†Maar er is meer, veel meer! Leuke hemdjes, shirtjes, badkleding en jeans. Ik vind dit merk echt een aanrader, ook voor de wat oudere kids en zeeeeker ook voor jongens! Finger in the Nose is wel wat aan de prijs, maar van 1 of 2 supertoffe items in de kast zul je zeker geen spijt krijgen…..

Bekijk hier de gehele Finger in the Nose collectie 

finger in the nose kids

finger in the nose kids

finger in the nose kids

finger in the nose kids

Naar de webshop Little Sahou

 

Wat vind jij van Finger in the Nose?

Tags: ,

Plaats een reactie