SCOTCH SHRUNK | DE SPORTIEVE OUTFIT VAN RAF

Kindermodetrend sportinvloeden
Vandaag een sportieve look voor stoere jongens. Dit jaar zien we de sport invloeden volop terug in de fashion! Zowel in de volwassenemode (ook leuk voor jou!) als in de kindermode. Je ziet dit zowel terug in kleurgebruik, maar juist ook in de prints én het materiaal. Want de stoffen die voorheen alleen gebruikt werden voor echte sport outfits zien we nu ook in de ”gewone” kindermode. Je kent ze vast wel, die zachte ietwat glanzende stoffen, afgewerkt met contrasterende biezen. Gaat er al een belletje rinkelen?

Raf zijn nieuwe vest van Scotch & Soda is dus zo’n item. Glanzende stof, contrasterende biezen erop. En dit vest is écht niet alleen bedoeld voor de sportieve zaterdag. Dit vest draag je juist naar school! Ik vind ‘m echt super gaaf. De kleur, de afwerking, het tijger logo. Wat vind jij van dit vest? Ik denk trouwens dat ik niet de enige ben die zo enthousiast is, maar dat dit ook een favoriet zal zijn van veel jongens. Raf draagt zijn vest, van het Amsterdamse modemerk Scotch Shrunk, op een geel streep T-shirt van Sissy-Boy en een lichte jeans.

Een heerlijke outfit waarin deze vrolijke knul in bomen kan klimmen, naar school kan huppelen, en kan dansen met zijn kleine zus. (klik hier als je haar outfit ook beter wilt zien)

Leuk als je een reactie achterlaat en mij even laat weten wat jij van de glanzende vesten (en broeken) vindt die je nu veel ziet. Laat via deze link een reactie achter op Facebook!

Je kunt het vest van Scotch Shrunk hier shoppen

Klik hier om het vest direct te shoppen bij Kixx online

Draagt jouw zoon ook Scotch Shrunk? En wat vind jij van deze combi?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie