SCOTCH & ZARA | OUTFIT RAYAN

Rayan draagt vandaag een super coole outfit, die ook nog eens heerlijk zit. Zijn shirtje is van de Zara, en heb je misschien al eerder voorbij zien komen op Kindermodeblog (bijvoorbeeld hier en hier), maar vandaag willen we het eigenlijk hebben over de super gave sweatpants van Scotch Shrunk. Scotch & Soda is toch een beetje één van onze lievelingetjes, en waarschijnlijk niet alleen van ons, maar van vele moeders met ons. Ieder seizoen weer brengt Scotch een te gekke, een vooral stoere collectie met zoveel toffe kleine details dat we soms bij een tweede inspectie van onze aankopen nog weer nieuwe details ontdekken. Ieder seizoen wat nieuws, en nooit tè veel van het goede. De huidige campagne voor kids heet “Hihaa Forever Land” en neigt vooral naar een country cowboy stijltje, maar Scotch zou Scotch niet zijn als er nog een beetje fantasie in de mix werd gegooid, en daarom zien we ook wat aztec indian invloeden terugkomen. Rayan draagt vandaag een sweatpants uit deze collectie met stoere stikranden, achterzakken en patches op de knieën. Wat vinden jullie van de outfit van Rayan? En ben jij ook stiekem (of niet zo stiekem) een beetje verliefd op Scotch?

Via deze link kun je de sweatpants van Scotch shoppen

_63A4534 _63A4618

_63A4592

_63A4586

_63A4647

Klik hier om de broek direct te shoppen

 

 

Wat vinden jullie van dit broekje?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,