FOS IN NIEUWE MOLO JURK

Zag je onze sneakpeek al voorbij komen op Instagram? Het is nu hoogste tijd om de hele outfit van Fos met je te delen….Want wat is ie leuk!! ūüôā
Het is een jurk! En een jurk is misschien¬†wel h√©t favoriete kledingstuk van je dochter. Af¬†en toe heb je¬†van die exemplaren die gewoon een schot in de roos zijn. Dit jurkje van Fos is er zo √©√©n. Op het eerste oog denk je misschien dat Fos een shirtje en een rok draagt, maar dit is toch echt 2 in 1. (handig!!) In deze jurk kunnen meisjes heerlijk¬†rond huppelen en spelen. En met zo’n tule onderkant wordt het waarschijnlijk ook heel veel rondjes draaien;)

Het jurkje van Fos is van het Deense kinderkleding merk Molo en is ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden. Misschien hebben jullie binnenkort nog een feestje op de planning staan of een bruiloft? Tip tip tip!¬†Maar gooi er een paar stoere laarsjes onder en je cre√ęert er weer een hele andere look mee. Fos draagt haar jurkje hier met haar sandalen, heerlijk met dit weer. Een¬†pompom haarband¬†in en Fos is ready to go! Wat vind jij van deze outfit? Leuk als je een reactie achterlaat op Facebook!

Je shopt het jurkje via deze link bij Kixx-online

Via deze link kun je de jurk direct shoppen

Is jouw dochter ook een echt jurkjes-meisje?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie