Mini Rodini nieuwe collectie

Mini Rodini gaat deze winter zó wild dat je in eerste instantie misschien wat schrikt. Wat een zeer extravagante eerste levering! Vooral de snake items springen er met kop en schouder bovenuit. In deze collectie kan je kleine schat onmógelijk onzichtbaar voor de dag komen. Was de sneak peak nog ‘gewoon cool’ en een logisch vervolg op de zomercollectie, met deze eerste levering knalt Mini Rodini daar keihard overheen.

Mini Rodini weet haar collecties altijd mooi te stylen want werkelijk elke little fashionist(a) ziet er té cool uit. Als je de moddelletjes ziet in deze winter collectie, kun je sowieso een goed beeld vormen van wat er allemaal mogelijk is. Zeker niet alle items van deze collectie zijn over the top, maar leuk en trendy zijn ze wel. Geinige haasjes, kittige katjes, toffe jeansjes….voor ieder wat wils. Een wat veiliger item -maar niet minder hip- is de sterren sweater en het rokje. Deze worden dé musthaves van deze collectie, want wie wil die nou niet? Ik ben benieuwd wat Mini Rodini nog meer voor ons in petto heeft…. 🙂

Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013 Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013_1

Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013_2

Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013_4

Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013_5

Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013_6

Mini Rodini_nieuwe collectie_winter 2013_7

Mini Rodini_Autumn/Winter

Mini Rodini_Autumn/Winter_2013

Sterrentrui_mini rodini
Bekijk de collectie van Mini Rodini

Wat vind jij van deze items van Mini Rodini?

Tags: , , ,

Plaats een reactie