MINI RODINI ZOMERCOLLECTIE


Jullie weten al dat Mini Rodini één van onze favoriete merken is, en het is daarom ook niet toevallig dat we de shops nauwlettend in de gaten houden of er weer nieuwe items binnen zijn. Deze week konden we ons weer modehart weer ophalen, want de tweede levering van Mini Rodini is weer online bij Little Sahou! Mini Rodini spreekt tot de verbeelding van kinderen en komt ieder seizoen weer met de meest opvallende, gekke, leuke, vrolijke of onverwachte prints. Mede daarom zijn wij zo’n fan van Mini Rodini, het is écht mode voor kinderen en daarnaast is de kleding van super kwaliteit en is bijna de hele collectie geheel duurzaam geproduceerd. Beter kan eigenlijk niet toch? Dit seizoen zijn wij onder andere fan van de ‘Croco Map’ print, de roze dolfijnen jurk en het blauwe dolfijnen shirt en last but not least het krokodillen jasje. Hebben jullie trouwens de super coole zonnebrillen van Mini Rodini al gespot?

Je kunt Mini Rodini shoppen via deze link

Schermafbeelding 2015-03-12 om 14.37.06

mini rodini Schermafbeelding 2015-03-12 om 14.39.16 mini rodini online

mini rodini

Je kunt Mini Rodini via deze link shoppen

Welk Mini Rodini item is jouw favoriet?

Tags: , ,