JARA IN NIEUWE COLLECTIE MOLO


JARA IN NIEUWE COLLECTIE MOLO

Vandaag deel ik graag de gave outfit van Jara met je! Een combinatie van verschillende materialen, prints en kleuren die samen voor een gedurfde outfit zorgen. Ik hou ervan! Vooral bij kids – maar eigenlijk net zo goed voor jezelf – is zo’n opvallende eye-cathers outfit toch te leuk?

Fijn aan rokjes en leggings is dat je ze op zoveel verschillende manieren kunt mix & matchen. Zo is deze outfit van Jara niet allen girly, maar ook stoer! Jara draagt een stoere groene sweater uit de nieuwe collectie van het kinderkleding merk Molo met een gave print. Het frisse groen van de sweater en de paarse glanzende stof van de rok combineren mooi bij elkaar én Jara kan er heerlijk in rondjes draaien 😉 De velvet panter legging van Little 10Days blijft hier favoriet. Een echte musthave als je het mij vraagt. Houd jij ook wel van een gedurfde combinatie? En is deze outfit ook iets voor jouw dochter?


Je shopt de sweater van Molo via deze link

Je shopt de sweater van Molo via deze link

Volg jij Kinderstyliste Frederieke Wieberdink al op Instagram?

Tags: , , ,

Plaats een reactie