Kleine Fabriek: Nieuwe collectie Molo AW13


Door: Esther

Na een inspirerende dag gisteren, was het vandaag dag twee van de Kleine Fabriek in de RAI in Amsterdam! Scandinavië is goed vertegenwoordigd en ook om het gave Deense merk Molo konden we niet heen! Zij komen deze herfst/winter weer met hun uitgesproken prints en alom bekende sterren. Maar ook hele mooie rustige items zijn in deze collectie terug te vinden; prachtige spijker blousejes, comfortabele truien en mooie leggings en rokjes voor de girls. De kwaliteit van de stoffen is zoals altijd erg goed en ik sta komende herfst als eerste in de rij voor dit prachtige label! Echt een merk om in de gaten te houden.
Hier alvast een kleine sneak peek van de komende herfst/winter collectie! Get inspired!

Molo AW13 Kleine Fabriek #kindermodeblog

Molo AW13 Kleine Fabriek #kindermodeblog

Molo AW13 Kleine Fabriek #kindermodeblog

Tags: , ,

Plaats een reactie