MEX IN UV ZWEMKLEDING VAN BEACH & BANDITS


Door Joliek:

Wat is op vakantie zijn toch fijn! Even helemaal weg van alles en iedereen en even veel tijd doorbrengen met z’n drietjes. We zijn echt heel erg aan het genieten. Het is natuurlijk wel zo dat je vakantie met een kleintje er totaal anders uitziet dan wanneer je met z’n tweeën op vakantie gaat. Alleen het inpakken al was iets meer werk dan normaal en doordat Mex speciale voeding en medicijnen heeft, moesten we nog een beetje langer en beter nadenken.

Ook over het weer moest goed worden nagedacht. Van te voren wisten we dat het geen dag onder de 30 graden zou worden en dat is natuurlijk heerlijk, maar waar ik zelf altijd graag (goed ingesmeerd) uren in de zon lig, is dit nu ook niet meer zo’n goed idee. Ik heb helaas een huid die niet zo snel bruin wordt en erg makkelijk verbrandt en Bart wordt nou ook niet echt snel bruin, dus wij laten Mex graag zo min mogelijk in de zon. Ik wist dus dat ik in ieder geval één ding echt nodig had: een UV pakje!

Mijn zoektocht begon al een paar weken geleden, maar zoveel leuks kon ik niet vinden. Toen bedacht ik mij ineens dat ik op Kindermodeblog ooit iets had gelezen over een merk die hippe UV kleding verkocht. Na even terugzoeken kwam ik bij het merk terecht en eenmaal op hun site wist ik dat dit was wat ik zocht.

Beach & Bandits maakt super mooie UV kleding waarin je kindje er hip uitziet en tegelijk beschermd wordt tegen de zon. Bij het zien van hun collectie kon ik eigenlijk al niet kiezen, maar uiteindelijk koos ik voor een heel pak met lange mouwen en benen. Mex heeft het pak iedere dag aan en ik vind hem fantastisch. Ik hoef me alleen zorgen te maken om zijn handjes, voetjes en gezicht en de rest is gewoon volledig beschermd. In het zwembad hebben we al meerdere malen jaloerse blikken van andere ouders gehad die druk in de weer waren met het smeren van hun kindje. Wat mij betreft dus echt een top aankoop die het geld meer dan waard is! En mocht je het toch een beetje prijzig vinden (wat ik ook wel vond voor één zomer), ik denk dat ik het al bespaard heb met m’n aanschaf van zonnebrand…;)

Klik hier om de UV-zwemkleding van beach & Bandits te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van Beach & Bandits te gaan

Ken jij de zwemkleding van Beach & Bandits al? En welk printje is jouw favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie