BEACH & BANDITS SHOPPEN EN WINNEN

Wie Kindermodeblog op de voet volgt, weet inmiddels wel waar je moet zijn voor supercoole en hippe Uv-kinderkleding. Toch? ūüėČ
Beach & Bandits it is! Toen ik vorig jaar hun eerste collectie zag sprong ik direct een gat in de lucht. En wat bleek even later, vele moeders met mij! Beach & Bandits is in korte tijd razend populair geworden, de items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En terecht! Want naast dat het de huid van onze kinderen goed beschermd, ziet de badkleding er ook nog eens superleuk uit!!

Voorraad aangevuld
Afgelopen zondag deelde ik op onze social media al het goede nieuws dat alles in de webshop van Beach & Bandits weer op voorraad is! Maar je weet niet voor hoelang, dus ben je van plan om binnenkort naar de zon te gaan, wacht dan niet te lang met het shoppen van deze UV kinderkleding. Je zult straks echt spijt hebben als je alleen nog maar saaie Uv-kinderkleding kunt shoppen.

Winactie
Maar dat is niet alles, we hebben nog méér goed nieuws! We hebben een speciale GIVEAWAY exclusief voor de volgers van Kindermodeblog! We mogen namelijk een item uit de collectie cadeau doen aan één van onze volgers. Super tof toch?!

Wat moet je doen? Laat in een reactie op onze Facebook pagina onder de actie post weten welk item jij het aller leukste vindt ( plaats de url van jouw favoriete item in een reactie ) en wie weet win jij voor jouw zoon of dochter jouw favoriete item van Beach & Bandits!

SCROLL SNEL NAAR BENEDEN OM TE ZIEN OF JIJ DE WINNAAR BENT VAN HET BEACH & BANDITS ITEM

Je kunt via deze link naar de webshop van Beach & Bandits

 

Schermafbeelding 2016-05-24 om 15.10.08

  1. I scream Ice cream
  2. Waves are free
  3. Oh my, Fish eye legging
  4. Coconut Tree
  5. Bandit Girl
  6. Oh my, Fish eye
  7. Vitamin sea
  8. Salty Hair
  9. Seacorn Blue
  10. Wanderluster

Klik hier om naar onze Facebook Pagina te gaan

Gefeliciteeeeeerd Vivian Diephout!! Jij bent de gelukkige winnares van het Beach & Bandits item naar keuze!! Stuur je snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl? Dan komt de prijs z.s.m naar jullie toe!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie