BEACH & BANDITS SS17 NIEUWE COLLECTIE GELANCEERD

Yeeeey! De nieuwe zomercollectie van Beach & Bandits is vandaag gelanceerd!!! En dat nieuwtje moet ik natuurlijk even met jullie delen!! ūüôā

Toen de collectie twee¬†jaar geleden spiksplinter nieuw op de markt kwam, vond ik het echt ‘de uitvinding van de eeuw’. UV kinderkleding die ook er ook nog eens onwijs leuk¬†en superhip uit ziet. Dat mistten we echt nog in de kindermode. Inmiddels hebben¬†we hier thuis al enorm veel plezier gehad van Beach & Bandits. Jij toevallig ook? Of is Beach & Bandits nog nieuw voor je?

En doordat de nieuwe collectie vandaag is uitgeleverd, begint bij mij de voorpret van de vakantie al een beetje ūüėČ Wordt het weer Griekenland dit jaar? Of wordt het Frankrijk, Spanje of Itali√ę? Ben jij al plannen aan het maken voor de vakantie? Of misschien heb je al geboekt? Leuk als je me dit laat weten in een comment onder deze blog of op Facebook.

Doutzen is nu 7 jaar en is aardig groot voor haar leeftijd. Haar supercoole Beach & Bandits pakje begon helaas al aardig krap te zitten. En dus zat ik vorig jaar aan het einde van onze Griekse strand vakantie te sikkeneuriejen dat dit¬†nu toch echt de allerlaatste keer was dat Doutzen in Beach & Bandits zou passen. Snik snik! Dus toen ik hoorde dat¬†Beach & Bandits zowel ‘omhoog als omlaag’ is uitgebreid met de maten ben ik uit m’n stoel gesprongen van enthousiasme. JOEPIE!!

Ook¬†is de nieuwe collectie uitgebreid met¬†een heel leuk (en zacht geprijsd) zwembroekje!! Heb je die al gezien? Ik bedoel deze. En echt, de nieuwe collectie ziet er weer supergaaf uit. Kiezen wordt weer (te) moeilijk….Wat jij?

Over de nieuwe collectie SS17
De nieuwe zomercollectie van Beach & Bandits neemt je mee op een cool en tropisch avontuur. Drinken uit een kokosnoot, door de wilde golven springen, zandkastelen bouwen en opzoek naar de mooiste stranden en azuurblauwe zee√ęn. ”Island days, Island ways” staat in het teken van vrijheid en in harmonie samenleven met de omgeving. Met de nieuwe – waanzinnig fijne – UV beschermende zwemkleding weet je zeker dat je zoon of dochter komende zomer niet alleen super cool over het strand rond rent, maar ook nog eens goed beschermd. De UV werende beach kleding van Beach & Bandits heeft een UPF50+ factor wat de huid van onze kleine bandits goed beschermd.

Heerlijke¬†lange zomerdagen op het strand, de ondergaande zon, zand tussen je tenen, ijsjes eten….Het gevoel van niets moeten en genieten van elkaar! En de kinderen kunnen heerlijk onbezorgd spelen….

Je kunt de nieuwe collectie van Beach & Bandits hier shoppen

beach-and-bandits-o-my-fiseye beach-and-bandits-beachboy-beachgirl beach-and-bandits-bandit-girl beach-and-bandits-vitaminsea beach-and-bandits-salty-vibes-salty-hair beach-and-bandits-save-the-ocean beach-and-bandits-island-addict-01 beach-and-bandits-ocean-wanderer beach-and-bandits-wanderluster-bandit-girl

Klik hier om direct de nieuwe collectie van Beach & Bandits te shoppen

Ben jij ook zo’n fan van de UV beschermende zwemkleding van Beach & Bandits?

Tags: , , ,

Plaats een reactie