BEACH & BANDITS | SHOP & WIN!

Vorige week mocht ik al het nieuwtje delen dat de nieuwe zomercollectie van Beach & Bandits is gelanceerd! – Lees de blog hier – Beach & Bandits is voor mij echt een collectie waar ik ieder jaar weer naar uitkijk. Het is de gouden combinatie van UV-werende zwemkleding – een gat in de markt – die er ook nog eens waanzinnig hip en cool uitziet. Wat wil je nog meer?

Bij het zien van de nieuwe collectie beginnen bij mij de vakantie kriebels al te komen, bij jou ook? En er is goed nieuws, vanaf dit seizoen is de collectie van Beach & Bandits ook nog eens uitgebreid qua maatvoering en shop je de UV-werende zwemkleding nu dus ook voor je kleinere óf grotere kind(je). Hoe fijn!

GIVEAWAY
Maar dat is niet alles, we hebben nog méér goed nieuws wat jouw dag nog leuker gaat maken! We mogen namelijk een item naar keuze uit de nieuwe collectie cadeau doen aan één van jullie. Hoe gaaf is dit! Heb jij de hele collectie al bekeken?!

Wat moet je doen? Laat in een reactie op onze Facebook pagina onder deze post weten welk item jij het aller leukste vindt ( plaats de url van jouw favoriete item in een reactie ) en wie weet win jij voor jouw zoon of dochter jouw favoriete item uit de nieuwe zomer collectie van Beach & Bandits!

SCROLL SNEL NAAR BENEDEN OM TE ZIEN OF JIJ DE WINNAAR BENT VAN HET BEACH & BANDITS ITEM

Je kunt via deze link naar de webshop van Beach & Bandits

Beach & Bandits

  1. Beach Girl
  2. Seacorn Blue
  3. Salty Vibes
  4. Oh my, fish eye
  5. Island Addict
  6. Save the ocean
  7. Stay palm
  8. Beach Boy
  9. Shell swimshort
  10. Ocean Wanderer

Klik hier om naar onze Facebook Pagina te gaan

Gefeliciteeeeeerd Nathalie Vd W!! Jij bent de gelukkige winnares van het Beach & Bandits item naar keuze!! Stuur je snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl? Dan komt de prijs z.s.m naar jullie toe!

Tags: , , ,

Plaats een reactie