BEACH & BANDITS | SS16 UV COLLECTIE


Toen Beach & Bandits vorig jaar ‘op de markt’ kwam sprong ik een gat in de lucht. Ein-de-lijk een superhip en stylish UV kinderkledingmerk. En ik zat toen letterlijk op het puntje van mijn stoel om dit geweldige Nederlandse UV kindermodemerk met jullie te delen! En ook jullie bleken echt mega enthousiast! Beach & Bandits, een gat in de markt dus. Hippe UV items die onze kids beschermen tegen de zon. Een geschenk uit de hemel!

Ook dit seizoen ben ik weer razend enthousiast! De nieuwe Spring Summer collectie ziet er geweldig uit! Toffe prints en vrolijke kleuren, met een fashionable (én eigenwijs) sausje! Voor wie Beach & Banits nog niet kent een kleine introductie! 

Beach & Bandits is een Nederlands kindermode merk dat super coole, comfortabele, en hier komt het allerbelangrijkste gedeelde, UV-werende beach & swimwear kleding maakt voor kinderen. Met vrolijke handgetekende prints en toffe teksten wil Beach & Bandits kinderen stimuleren zorgeloos de wereld te ontdekken. Heerlijk spelen in de zon, zonder risico op verbranding en dus mét een factor UPF50+. Met deze gedachte laat je je kind(eren) met een gerust hart lekker spelen op het strand en in de zee! Super fijn is ook dat de stof snel droogt en erg comfortabel en luchtig zit.

Deze zomer neemt Beach & Bandits je mee naar een tropische bestemming! Parelwitte stranden, palmbomen en azuurblauwe zee, die je het al voor je?! De nieuwe UV-werende collectie ziet er werkelijk waar super goed uit! Nieuw in de collectie zijn o.a. de Seacorn Blue, Bandit Girl, Coconut Tree en de lange leggings. Ook nieuw zijn de poncho ”shell” en de Beachpack. Kiezen wordt nu dus nog moeilijker dan vorig jaar!

Mijn tip! Ben je van plan naar de zon te gaan, wacht dan niet met het shoppen van deze UV-kleding. Want je zult straks echt balen als het is uitverkocht en jij druk bent met al je vakantie boodschappen! Zelf  gaan wij over een paar weken naar de zon, maar het allerleukste item kiezen voor Oliver wordt nog een hele opgave. Het liefst zou ik de hele UV collectie in mijn koffer meenemen!

fisheye-beachbag

bandit-fisheye-suits-legging

banditgirl-suit-stripe-legging

waves-tee-seacorn-suit

smallbandit-suit

fisheye-suit

icecream-suit

waves-tee-saltyhair-tee

vitamin-tee

Klik hier om te shoppen bij Beach & Bandits

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Beach & Bandits?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie