VAKANTIE GEBOEKT + EMMA IN WOLF & RITA

Holy moly! Vandaag kwam het echt met bakken uit de hemel én er leek maar geen einde aan te komen. Behalve dat ik het uitje naar de dierentuin maar geskipped heb, heb ik me maar niet druk gemaakt om de regen. Ik zit namelijk al een beetje met m’n hoofd in de (zonnige 😉 ) wolken!! Wij hebben nét onze vakantie naar Griekenland geboekt en oh, wat heb ik daar veel zin in! Heb jij al vakantieplannen? Of ben je misschien al weg geweest? Of nu op vakantie??

Genoeg gekletst. Nu even over de outfit van Emma! Deze outfit hebben we gestyled en gekiekt in de straten van Florence. Emma draagt een hele gave – ok én aparte – broek van het kinderkleding merk Wolf & Rita. Ik dacht eerst dat dit merk uit Duitsland kwam, maar het komt dus uit Portugal. Wolf & Rita is een kindermode merk dat net even anders is. En daar hou ik van! Lekker gedurfd en hier en daar een beetje out of the box. Wanneer je dit kindermodemerk nog niet kent moet je zeker even een kijkje nemen in hun webshop. Beloofd?

Het gebruik van mooie kwaliteit stoffen, kleuren en vormen maakt deze kinderkleding uniek. En heb je het leuke detail op de broekspijp al gespot? Emma draagt ‘m hier met een uni top met ruffle detail én de fluffy sandalen van de Zara. Een heerlijke outfit om – zeker vandaag – weer in de zomerse stemming te komen. Ik droom sowieso weer even verder…! Heb jij al vakantie plannen? Leuk als je mij dit laat weten in een comment op Facebook! 🙂

Klik hier om de broek bij  Wolf & Rita te shoppen

Klik hier om direct naar de website van Wolf & Rita te gaan 

Wat vind jij van de outfit van Emma?

Benieuwd naar meer outfits die we in Florence hebben geschoten? Bekijk hier het lookbook op Sparkle26.com

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie