SMALL RAGS | OUTFIT NINA


Soms heeft een outfit niet te veel poespas nodig om toch leuk en hip te zijn! En vaak vinden kinderen het zelf ook fijn als een outfit niet uit al te veel kledingstukken bestaat. En met mooi weer is dit gelukkig ook niet nodig! Ook Nina is blij met haar outfit waarin ze lekker kan bewegen, rennen, springen en dansen! De top van Nina is van Small Rags en voelt super zacht aan. Het model valt iets langer en heeft een vintage look streep print, wat ‘m net even speciaal maakt. Nina draagt haar top op een lichte skinny jeans van I Dig Denim. Leuk detail zijn de kleine ritsjes aan de zijkant van de broekspijp, die het tegelijkertijd ook heel gemakkelijk maken de jeans aan en uit te trekken! De knal roze converse gympen zorgen voor kleur en geven deze outfit een echte girly look! Yay, Nina is klaar voor een mooie dag!

Je kunt hier klikken om de top te shoppen

5A1A9602

5A1A9674

5A1A9678

5A1A9653

Klik hier om Small Rags te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Nina?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie