DE UNIEKE EN GEDURFDE OUTFIT VAN HANNE

Het mix & matchen van verschillende materialen, printjes, stijlen en kleuren. Ik word er zo gelukkig van! Het maken van setjes was, is én blijft één van de leukste dingen om te doen in mijn werk als kinderstyliste. Wat zeg ik, gewoon hét leukste 😉 Ik word dan ook helemaal blij van de outfit van Hanne die ik heel graag met je wil delen.

Stoer, vrolijk én met een knipoog. Hanne draagt een fijn gebreid rib broekje van het Portugeese kinderkleding merk Wolf & Rita. Wanneer je dit kindermode merk nog niet kent, moet je zeker even een kijkje nemen in de webshop. Tip: Er is nu sale! De zachte stof, de iets uitlopende pijpjes en de lichte mint groene kleur maken ‘m helemaal van nu! Gecombineerd met een fris wit T-shirtje én het supergave military jacket van de H&M creëer je een hele eigen en persoonlijke look. En oh, dan heb ik het nog niet eens met je gehad over deze fluffy sandalen!! Zijn ze niet te gek? Ik zeg een heerlijk hippe outfit waarin Hanne de show gaat stelen. Een combi die behoorlijk gedurfd is. Maar why not?

Je shopt het broekje én de overige collectie van Wolf & Rita nu in de SALE

Klik hier om de direct in de SALE te shoppen bij Wolf & Rita

Wat vind jij van de outfit van Hanne? Is dit stijltje ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie