WOLF & RITA | OUTFIT PEPPER


Door Bonnie:

Wolf & Rita. Volgens mij is het merk nog niet vaak voorbij gekomen op Kindermodeblog. Ik val een beetje in herhaling als ik het weer over een favoriet merkje heb dus dat ga ik ook niet doen. Ik vind het merk prachtig, zo mooi, speciaal, maar ik heb er nog te weinig ’ervaring’ mee om het tot mijn favorieten te scharen. Wat ik wel kan zeggen is dat de top die Pepper vandaag draagt misschien wel dé favoriet is van dit seizoen. Van het merk zelf maar ook van alle nieuwe items die al in haar kast hangen.

Daydreaming with Kelly, zo heet de nieuwe collectie. De inspiratie voor deze collectie komt van het werk van de minimalistische schilder Ellsworth Kelly. Een kenmerk van het merk en wat dus in vrijwel iedere collectie terug komt is de grote dubbele kraag en de rokken die voor korter zijn dan achter. Ieder seizoen weer veel bloesjes, pof broekjes en mooie jurkjes. De stoffen, kleuren en pasvormen zijn prachtig. De fotografie vind ik ook schitterend.

Het Nina shirt zag ik op Instagram voorbij komen en ja hoor, het was weer een gevalletje die MOET ik hebben. Een hele zoektocht werd het maar uiteindelijk vond ik hem bij de mooie webshop Meet Mister Fred. En de top.. die is in het echt nog mooier dan op alle mooie plaatjes die ik al had gezien. Een topper. Mijn favoriet.

Shop hier de top van Pepper

W&R#1

W&R#2

W&R#3

W&R#4

W&R#5

W&R#6

W&R#7

Shop hier de top van Pepper

Wat vinden jullie van Pepper d’r outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie